Se Løkke og Frederiksen tale til Arena Summit

VIDEO: Altinget og Mandag Morgen byder torsdag velkommen til konferencen Arena Summit 2019. Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, talte som de første. Se eller gense oplæggene her. 

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), formand for Socialdemokratiet Mette Frederiksen, uddannelses- og forskningsminister Tommy Ahlers (V) og forhenværende statsminister Helle Thorning-Schmidt (S). 

Der er rigeligt med prominente navne til stede i Tivoli i København torsdag, hvor Altinget og Mandag Morgen byder velkommen til Arena Summit 2019. 

Her mødes beslutningstagere, ledere og udviklingsansvarlige på tværs af brancher og fagområder og får præsenteret elementer, der sætter fokus på de vigtigste tendenser i samfundet nu og i fremtiden.

Se eller gense de første oplæg fra Løkke, Frederiksen og Ahlers i videoen, eller se programmet for dagen her.  

Forrige artikel Dagens overblik: Kaos i London, og S-kandidat siger ”føj” til ny historie om børn på Sjælsmark Dagens overblik: Kaos i London, og S-kandidat siger ”føj” til ny historie om børn på Sjælsmark Næste artikel Flere sager vil lande på ministerens bord med ny sundhedsaftale Flere sager vil lande på ministerens bord med ny sundhedsaftale