Lydartikel: Portræt af Anders Bondo – formand, forhandler og lærer

PODCAST: Hvorfor arbejder Anders Bondo døgnet rundt i København, når han bor i Ullerup, Sønderjylland? Hvorfor forlader han sin søns bryllup, fordi der er forhandlinger i Forligsinstitutionen? Altingets Tyson Lyall har tegnet et portræt af formanden for Danmarks Lærerforening, som du kan lytte til her.

Anders Bondo er langdistanceløber og har gennemført intet mindre end 36 maratonløb.

Og så er han formand for Danmarks Lærerforening og forhandleren, der under OK18 kæmper for genrejsning efter lærerkonflikten i 2013.

Redaktør på Altinget: uddannelse Tyson Lyall har tegnet et portræt af Anders Bondo til Altinget: magasin, som du kan lytte til her.

Abonner på podcasten Altinget: special i iTunes her eller Soundcloud her.

Forrige artikel Danske Statsministre #6: Hørrings forsøg på at sælge De Vestindiske Øer endte i international skandale Danske Statsministre #6: Hørrings forsøg på at sælge De Vestindiske Øer endte i international skandale Næste artikel Parlamentet#14: Bonjour Thyborøn! Stormfuldt Brexit, ny dansk EU-chef og en fisketur med Barnier Parlamentet#14: Bonjour Thyborøn! Stormfuldt Brexit, ny dansk EU-chef og en fisketur med Barnier
Holstein: Støjbergs tale lignede en afskedstale   

Holstein: Støjbergs tale lignede en afskedstale  

LANDSMØDE: Jakob Ellemann forsøgte med sin landsmødetale at favne både Tommy Ahlers-segmentet og det jyske segment. Efter Støjbergs tale peger pilen i retning af, at hun forlader partiet, vurderer Altingets politiske kommentator Erik Holstein.