Lyt til Søren Hoves analyse: Boligpriserne kan falde uden en boligboble

PODCAST: Er indførslen af boliglån med 30 års afdragsfrihed hybris og udtryk for kollektivt hukommelsestab på boligmarkedet? Næppe. Det skriver Søren Hove, adjunkt ved Økonomisk Institut på KU. Lyt til, at klummen bliver læst op her.

Abonner på podcasten via iTunes her og Soundcloud her.

Realkreditselskaberne har introduceret en ny type boliglån, som tilbyder låntageren hele 30 års afdragsfrihed. 

Man kunne tænke sig, at det er første skridt mod en gentagelse af boligkrisen i slutningen af nullerne, men sådan behøver det ikke at være, skriver Søren Hove i maj-udgaven af Altinget: magasin.

Hør hele klummen blive læst op her af Esben Schjørring, magasinredaktør.

Abonner på podcasten via iTunes her og Soundcloud her.

Forrige artikel Parlamentet#27: Fratelli d’Italia! Er den nye regering i Rom en bombe under EU? Parlamentet#27: Fratelli d’Italia! Er den nye regering i Rom en bombe under EU? Næste artikel Folkemøde-podcast #1: Dagens anbefalinger og hvem er Folkemødet til for? Folkemøde-podcast #1: Dagens anbefalinger og hvem er Folkemødet til for?
Hvem skal være Sundhedsministeriets nye departementschef?

Hvem skal være Sundhedsministeriets nye departementschef?

ANALYSE: Der er fuld gang i spekulationerne om, hvem der skal erstatte Sundheds- og Ældreministeriets departementschef, Per Okkels. Region Hovedstadens øverste embedsmand er favorit. Aktørerne frygter en karriererytter, der mentalt stadig sidder i Stats- eller Finansministeriet.