Lyt til artiklen: Den europæiske emigrationskrise

PODCAST: Siden østudvidelsen i 2004 har EU’s yngste medlemmer leveret arbejdskraft til Vesteuropa i et omfang, der er begyndt at true landenes eksistens. Men hvad sker der, når kontroltabet rammer både afsender- og modtagerlande i EU? Lyt til artiklen her, der bliver læst op af journalist Simon Friis.

Abonner på podcasten via iTunes her og Soundcloud her.

Er det europæiske projekt, som vi kender det, på vej ind i sin sidste fase?

Det undersøger Altingets journalist Simon Friis, der til Altingets maj-udgave af magasinet har set nærmere på Østeuropas tendens til at levere arbejdskraft til Vesteuropa.

Her kan du lytte til Simon Friis læse artiklen op.

Abonner på podcasten via iTunes her og Soundcloud her.

Forrige artikel Parlamentet#25: Så er der præcis ét år til det første EU-valg efter Brexit Parlamentet#25: Så er der præcis ét år til det første EU-valg efter Brexit Næste artikel Parlamentet#26: Vil Europas asylreform udløse en ny krise for Danmark i EU? Parlamentet#26: Vil Europas asylreform udløse en ny krise for Danmark i EU?
Tidligere formand kritiserer radionævn: Et gummistempel i 24syv-sag

Tidligere formand kritiserer radionævn: Et gummistempel i 24syv-sag

UDBUD: Radio- og tv-nævnet brugte for kort tid på det omstridte udbud om en ny radiokanal og lod dermed i praksis embedsmænd afgøre det, mener eks-formand for nævnet. Den nuværende formand afviser. Til gengæld er det helt normalt, at embedsværket kommer med indstillingen ved udbud, fastslår eksperter.