Lyt til artiklen om, at fremtidens embedsmand er fanget mellem Facebook og DF

PODCAST: Fremtidens embedsmand må navigere i et konstant nyhedsflow, som ikke passer ret godt med god forvaltning, og håndtere store partier, der ikke vil tage regeringsansvar, men hellere kritisere magten. Hør Bo Lidegaards analyse blive læst op her.

Find os på iTunes her | Find os på Soundcloud her.

Det bliver ikke lettere at være embedsmænd i fremtiden.

De skal navigere i en sprængfarlig hverdag med en ny mediedagsorden og partier, der helst vil stå uden for regeringsansvar. Det gør det svært at arbejde efter de traditionelle arbejdsmetoder i centraladministrationen.

Det skriver Bo Lidegaard, historiker, forfatter og tidligere chefredaktør for Politiken, i denne analyse fra marts-udgaven af Altingets magasin. Artiklen bliver læst op af Henrik Axel Buchter.

Find os på iTunes her | Find os på Soundcloud her.

Forrige artikel Parlamentet #19: Holder Thulesen Dahl med Storbritannien eller EU? Parlamentet #19: Holder Thulesen Dahl med Storbritannien eller EU? Næste artikel Parlamentet#20: Afrikansk svinepest, albansk EU-håb og USA-ambassadørens briefing Parlamentet#20: Afrikansk svinepest, albansk EU-håb og USA-ambassadørens briefing
Thulesen Dahl: Vi skal have gang i hjemsendelserne

Thulesen Dahl: Vi skal have gang i hjemsendelserne

ÅRSMØDE: Hårdere straffe og en ydelse på dagpengeniveau for at passe egne børn i hjemmet er blandt Dansk Folkepartis formands forslag i sin årsmødetale. Her opridser Kristian Thulesen Dahl otte punkter, som partiets politik skal dreje sig om i de kommende år.