Lyt til Søren Hoves økonomiske analyse: Er nogle penge bedre end andre?

PODCAST: Foreningen Gode Penge har ret i, at private banker står for hovedparten af pengeskabelsen i Danmark. Men det er forkert, at det skulle være et problem ifølge Søren Hove Ravn fra Økonomisk Institut på KU. Altingets magasinredaktør, Esben Schjørring, læser analysen op her.

Abonner på podcasten via iTunes her og Soundcloud her.

Foreningen Gode Penge roder rundt i centrale begreber som udbud og efterspørgsel samt årsag og virkning. 

Det har Søren Hove Ravn, adjunkt ved Økonomisk Institut på Københavns Universitet, skrevet til apriludgaven af Altingets magasin i en økonomisk analyse.

Altingets magasinredaktør, Esben Schjørring, læser artiklen op her.

Abonner på podcasten via iTunes her og Soundcloud her.

Forrige artikel Parlamentet#22: Vokseværk for EU’s pengekasse, Mays irske krise og dansk ordstrid om Europol Parlamentet#22: Vokseværk for EU’s pengekasse, Mays irske krise og dansk ordstrid om Europol Næste artikel Parlamentet#23: Løkkes Europa-tale, interrail til folket og nyt fra de røde EU-skeptikere Parlamentet#23: Løkkes Europa-tale, interrail til folket og nyt fra de røde EU-skeptikere
Holstein: Støjbergs tale lignede en afskedstale   

Holstein: Støjbergs tale lignede en afskedstale  

LANDSMØDE: Jakob Ellemann forsøgte med sin landsmødetale at favne både Tommy Ahlers-segmentet og det jyske segment. Efter Støjbergs tale peger pilen i retning af, at hun forlader partiet, vurderer Altingets politiske kommentator Erik Holstein.