Om  
Michael Bojesen
Stig Holbøll Hasner

Michael Bojesen skal spille højskolesange på dk4

Tidligere chefdirigent for DR's Pigekor Michael Bojesen bliver en del af værtsholdet på dk4. Han skal lave programmet "Så syng da Danmark".

Michael Bojesen er ny vært på dk4. Han er blevet beskyldt for at have skabt et yderst seksualiseret miljø i sin tid som chefdirigent for DR's Pigekor.&nbsp;<br><br>
Michael Bojesen er ny vært på dk4. Han er blevet beskyldt for at have skabt et yderst seksualiseret miljø i sin tid som chefdirigent for DR's Pigekor. 

Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Sebastian Vidkjær Stone

Michael Bojesen skal være tv-vært på dk4. 

Det oplyser tv-stationen i en pressemeddelelse. 

"Nu kan vi med stor glæde præsentere seerne for en syng med- og sangglædeprogramrække på et meget højt niveau, som Michael Bojesen er garant for. Bojesen er for mig at se en af de personer, der har gjort mest for sangens og sangglædens udbredelse i Danmark," udtaler Stig H. Hasner, der er stifter og ejer af dk4. 

Bojesen er blevet beskyldt for at have skabt et seksualiseret miljø i sin tid som chefdirigent for DR's Pigekor og som korleder på Sankt Annæ Gymnasium fra 1993 til 2001. Michael Bojesen har afvist beskyldningerne.

I april sidste år blev Michael Bojesen fyret fra sin stilling som chefdirigent fra Malmö Operaen. 

Navnkundige værtskolleger

Michael Bojesen bliver i værtsrollen på dk4 akkompagneret af sangerne Regitze Glenthøj og Søren Launbjerg. Her skal de introducere og synge sange fra Højskolesangbogen. 

Programmet, der vil løbe over skærmen 32 gange, går i luften i påsken på skærtorsdag.

På dk4 bliver Michael Bojesen nu værtskollega med blandt andre Jes Dorph-Petersen samt Morten Messerschmidt (DF) og Mai Villadsen (EL), der for nylig blev præsenteret som nye værter på et politisk program på kanalen.  

Tidligere har også Inger Støjberg (DD) og Jens Gaardbo været at finde blandt værtsinventaret på dk4. 

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Michael Bojesen

Dirigent (Det Kongelige Danske Musikkonservatorium)

Stig Holbøll Hasner

Tv-producent, ejer af DK4

0:000:00