Om  
Mikkel Hertz

Mikkel Hertz bliver nyhedsdirektør på TV 2

TV 2 har udpeget Mikkel Hertz til nyhedsdirektør efter Michael Dyrby, der forlod TV-stationen i november.

Nikita Selvig

57-årige Mikkel Hertz er blevet udpeget som nyhedsdirektør på TV 2. Det skriver TV-stationen på sin hjemmeside.

"Mikkel Hertz er et journalistisk fyrtårn med stor erfaring, og han vil være en stærk mand i spidsen for hele nyhedsområdet på TV 2. Nyhederne er en hjørnesten i vores public service-tilbud og vil i de kommende år være en vigtig bidragyder til vores indsats for at styrke TV 2's relevans for danskerne. Som leder af chefredaktionen vil Mikkel Hertz få det redaktionelle ansvar for den løbende nyhedsproduktion og for udviklingen af vores mange nyhedsudgivelser og nyhedsprodukter," siger administrerende direktør Merete Eldrup.

Mikkel Hertz er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i 1983 og har blandt andet været ansat på Børsen og Jyllands-Posten. Han kom til TV 2 Nyhederne i 2001 som leder af redaktionen i København, og blev fire år senere souschef i nyhedsafdelingen samt kanalchef for TV 2 News i forbindelse med etableringen af kanalen i 2006.

Samtidig med udnævnelsen af Mikkel Hertz foretager TV 2 en organisationsændring, hvormed indholdsproduktionen samles ét sted. Programdirektør Anne Engdal Stig Christensen skal stå i spidsen for denne enhed og skifter titel til indholdsdirektør. 

TV 2 oplyser, at direktionen består af administrerende direktør Merete Eldrup, finansdirektør Peter Normann samt indholdsdirektør Anne Engdal Stig Christensen, kommerciel direktør Flemming Rasmussen og digital direktør Anders Blauenfeldt, som tiltræder 1. februar 2016. Dermed kommer den nye nyhedsdirektør ikke til at være en del af direktionen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Mikkel Hertz

Fhv. nyhedsdirektør, TV 2
journalist (DJH. 1983)

0:000:00