Podcast: Kendte S-profiler og ukendte byrødder i spil. Hvem skal afløse Frank Jensen?

AJOUR: Frank Jensen er trådt tilbage som overborgmester i København - og nu går jagten ind på at finde en afløser. Hvilken arv efterlader Frank Jensen - og hvordan skal partiet genvinde København til næste kommunalvalg? Lyt med i dagens udsendelse.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Frank Jensen er færdig i dansk politik. Han havde ellers besluttet sig for at fortsætte søndag aften - men mandag middag var han kommet på andre tanker.

Nu står Socialdemokratiet uden reel spidskandidat til kommunalvalget i november 2021 - og derfor er jagten på den, der skal videreføre partiets over 110 år lange periode som overborgmesterparti i København begyndt.

Hvem er i stand til det? Og hvilken arv efterlader Frank Jensen sig efter mere end ti år på posten som overborgmester?

Det dykker vi ned i i dagens udgave af Altinget Ajour. Gæsterne er chefredaktør Jakob Nielsen og redaktør for Altinget Hovedstaden Kasper Kaasgaard.

Abonner i iTunes | Spotify | Acast 

Forrige artikel Podcast fra topmødet: Derfor nægter Europas ledere at bøje sig for briterne Podcast fra topmødet: Derfor nægter Europas ledere at bøje sig for briterne Næste artikel Podcast: De økonomiske vagthunde åbner for at lempe på en omstridt lov Podcast: De økonomiske vagthunde åbner for at lempe på en omstridt lov
Podcast: Det ved vi om millionsvindelsagen fra København

Podcast: Det ved vi om millionsvindelsagen fra København

AJOUR: Teknik- og Miljøforvaltningen har opdaget, at der formentlig er svindlet for cirka 50 millioner kroner. Hvordan er det sket? Og hvad mangler vi at få svar på? Det forklarer Altingets hovedstadsredaktør mere om i dagens udsendelse.