Regeringen præsenterer mandag sit forslag til finansloven for 2021

FINANSLOV: Regeringen præsenterer mandag sit forslag til finansloven for 2021 og giver samtidig et indblik i de økonomiske rammer frem mod 2025. 

Det politiske efterår bliver for alvor sparket igang på mandag, når regeringen præsenterer sit forslag til finansloven for 2021. 

Det sker, når finansminister Nicolai Wammen fremlægger regeringens forslag på et pressemøde i Rentekammersalen i Finansministeriet.

Udover regeringens bud på det danske statsbudget for det kommende år fremlægger regeringen et overblik over de økonomiske og finanspolitiske rammer frem mod 2025. Det sker ved en præsentation af en opdateret Økonomisk Redegørelse af landets økonomi og økonomiske råderum. 

Det økonomiske råderum er et mål for, hvor meget plads der er til nye politiske initiativer på skatte- og udgiftsområdet frem mod 2025.

Forrige artikel Byrådsmedlem forlader S i protest mod Frederiksens udlændingepolitik Byrådsmedlem forlader S i protest mod Frederiksens udlændingepolitik Næste artikel Analyse: Danmark frygter sammenbrud i Brexit-forhandlinger Analyse: Danmark frygter sammenbrud i Brexit-forhandlinger
Thulesen Dahl: Vi skal have gang i hjemsendelserne

Thulesen Dahl: Vi skal have gang i hjemsendelserne

ÅRSMØDE: Hårdere straffe og en ydelse på dagpengeniveau for at passe egne børn i hjemmet er blandt Dansk Folkepartis formands forslag i sin årsmødetale. Her opridser Kristian Thulesen Dahl otte punkter, som partiets politik skal dreje sig om i de kommende år.