Roskilde Roklub, Bulldog Klubben og Danske Ølentusiaster – disse foreninger er ministrene medlemmer af

OVERBLIK: Hvilke ministre er medlemmer af hvilke foreninger? Altinget giver dig et overblik over regeringens tilknytning til civilsamfundet. 

Bulldog Klubben, Det Kongelige Danske Geografiske Selskab og Danske Ølentusiaster er blot nogle af de foreninger, som de danske ministre er medlemmer af. Altinget er gået på strandhugst på Statsministeriets hjemmeside for at give dig et overblik over de socialdemokratiske ministres foreningsmedlemskaber. 

Vi kan afsløre, at kulturminister Joy Mogensen indtager førstepladsen, når det handler om mængden af foreningsmedlemskaber. Men herudover må du selv gå på opdagelse i vores billedhjul, hvis du vil vide, hvem der er medlem af Liverpool fanklub, FN-Forbundet og Lokalhistorisk Arkiv for Arbejderbevægelsen i Sønderborg Kommune.

Brug knapperne under billedet til at bladre i de forskellige ministres CV. 

 

 

Forrige artikel Venstres bagland vælger Inger Støjberg som næstformand efter kampvalg Venstres bagland vælger Inger Støjberg som næstformand efter kampvalg Næste artikel Billedserie: Da Venstre fandt ny formand Billedserie: Da Venstre fandt ny formand