Stine Brix forlader Folketinget

NAVNE: Stine Brix er gravid og forlader derfor Folketinget senest til jul.

Stine Brix meddelte tilbage i januar, at hun ikke genopstiller til Folketinget ved kommende valg. Nu er hun gravid, og det betyder et exit fra landspolitikken senest til jul. Det skriver Nordjyske.

Hendes afløser i Folketinget bliver fra januar 2019 Peder Hvelplund, der også var barselsvikar, da Stine Brix fik sit første barn i 2016.

Peder Hvelplund fra Vennebjerg i Hjørring Kommune er ligeledes Nordjyllands spidskandidat for partiet ved næste valg. Det blev besluttet på partiets årsmøde.

Stine Brix var inden sin første barselsorlov gruppeformand og medlem af Folketingets præsidium.

Forrige artikel Det ved vi om regeringens forslag til finansloven for 2019    Det ved vi om regeringens forslag til finansloven for 2019 Næste artikel Dagens overblik: Regeringen vil bruge 600 millioner på ny it i Skat og sætter Tour de France på finansloven  Dagens overblik: Regeringen vil bruge 600 millioner på ny it i Skat og sætter Tour de France på finansloven 
Ung S-borgmester vinder Dialogprisen 2019

Ung S-borgmester vinder Dialogprisen 2019

INTERVIEW: Det blev den 26-årige Holbæk-borgmester Christina Krzyrosiak Hansen (S), der løb med årets dialogpris på Folkemødet. Altinget tog en snak med den nykårede prisvinder.