Tidligere CD-profil vil i Folketinget igen

VALG: Peter Duetoft, tidligere folketingsmedlem og landsformand for Centrum-Demokraterne, stiller igen op til Folketinget. Han stiller op for Socialdemokraterne i Hjørring.

Peter Duetoft (S) er valgt som folketingskandidat i Hjørring. Det skriver Nordjyske.dk.

Efter 14 dages grundig overvejelse har den tidligere CD-landsformand og medlem af Folketinget takket ja til kandidat-udfordringen og går nu efter et comeback på Christiansborg.

Peter Duetoft er gruppeformand for Socialdemokraternes byrådsgruppe i Hjørring Byråd og arbejder som international demokratiserings-ekspert. Og han ser frem til den kommende valgkamp:

"Det kommende folketingsvalg bliver langt mere holdningspræget end tidligere. Her er jeg som en fisk i vandet. Valget står nu mellem fællesskab eller egoisme. Skal man i Danmark gøre de fattige fattigere for at gøre de rige rigere – eller skal vi have et samarbejdssamfund, hvor vi hjælper i fællesskab?" siger han til Nordjyske.dk.

Tidligere har Peter Duetoft siddet i Folketinget for Centrum-Demokraterne i perioden 1988-2001. Han blev medlem af Socialdemokraterne i 2006.

Ved valget i 2011 fik Socialdemokraterne valgt seks folketingsmedlemmer i Nordjylland, nemlig Bjarne Laustsen, Orla Hav, Simon Kollerup, Rasmus Prehn, Flemming Møller Mortensen og Ane Halsboe-Jørgensen. De genopstiller alle sammen. I Altingets seneste prognoser står S til at få valgt fem nordjyske MF'er. 

 

,

Forrige artikel Her er partistøtte-anbefalingerne Her er partistøtte-anbefalingerne Næste artikel Fem færre boligområder på uroliste Fem færre boligområder på uroliste