Tidligere LA-direktør vender tilbage til lobbyist-verdenen

JOB-NYT: Kommunikationsbureauet Geelmuyden Kiese henter Liberal Alliances tidligere direktør Sune Aagaard som ny seniorrådgiver. 

Foto: Katrine Emilie Andersen
Cecilie Gormsen

Geelmuyden Kiese får 1. januar en ny medarbejder, nemlig Liberal Alliances tidligere direktør Sune Aagaard. 

Det oplyser kommunikationsbureauet til Altinget. 

Efter godt to år stoppede Sune Aagaard i oktober med øjeblikkelig virkning som direktør for Liberal Alliance, hvilket ifølge Aagaard selv skete i fordragelighed. Og nu har han altså fundet ud af, hvad han nu skal.

"Jeg var ikke i tvivl, da Geelmuyden Kiese henvendte sig. GK har en meget spændende profil og enormt store ambitioner, som jeg gerne vil være med til at indfri. GK er kendt for sin strategiske tyngde, og det vil jeg gerne være med til at bygge videre på med min erfaring fra både journalistik, content og politik," siger Sune Aagaard i en pressemeddelelse. 

Læs også: Direktør i Liberal Alliance stopper øjeblikkeligt

46-årige Sune Aagaard har tidligere været ejer og direktør på contentbureauet Kontrabande, kommunikationschef, journalist og radiovært på Radio24syvs program Millionærklubben. Som seniorrådgiver hos Geelmuyden Kiese skal han især arbejde med at styrke bureauets tilbud inden for content til både kommercielle, offentlige og politiske kunder.

Og Geelmuyden Kieses danske direktør, Janna Sundewall, glæder sig over ansættelsen af Sune Aagaard.

"Vi ser en markant efterspørgsel efter stærkt content på alle kanaler fra både virksomheder og organisationer. Den efterspørgsel kan Sune i den grad levere på. Jeg har ikke mødt andre, der har samme erfaring med at fortælle stærke historier i alt fra print til digitalt – for både stærkt kommercielle virksomheder og for politiske partier,” siger Janna Sundewall.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Sune Aagaard

Kommunikationschef, NEFO, fhv. seniorrådgiver, Geelmuyden Kiese, fhv. direktør, Liberal Alliance, fhv. partner, Kontrabande
journalist (DJH 2001), cand.mag. i historie og engelsk (Københavns Uni. 1996)

0:000:00