Om  
Tine Aurvig-Huggenberger
Kim Boisen

Tine Aurvig-Huggenberger stopper - vil være selvstændig

Brancheorganisationen Kreativitet & Kommunikation skal have ny direktør fra nytår, hvor direktøren gennem ti år, Tine Aurvig-Huggenberger, har valgt at fratræde. Medlemstallet er fordoblet under hendes ledelse.

Redaktionen

Det oplyser organisationen i en pressemeddelelse. 

"Det har ikke været en nem beslutning, men livet leves kun én gang. Tiden er lige nu den helt rigtige til at gå i gang med at udleve drømme og opfylde nye ambitioner. Min mand Karl og jeg stopper samtidig, og der er så mange ting, vi gerne vil gøre sammen. Nu skal jeg skrive, jeg vil læse filosofi, lave samtalesaloner og så vil jeg genoplive mit eget rådgivningsfirma," siger 58-årige Tine Aurvig-Huggenberger i meddelelsen.

Bestyrelsesformand Kim Boisen fra Robert/Boisen & Like-minded roser Tine Aurvig-Huggenbergers lederskab og udvikling af Kreativitet & Kommuniktion, som hun kom til fra en stilling som chef for public affairs i Primetime Kommunikation i 2012. Før da var hun bl.a. næstformand for LO i årene 1996-2007.

"Med Tines fratrædelse afslutter vi et meget succesfuldt kapitel i foreningens historie, men vi kigger også ind i et nyt kapitel, hvor vi ser masser af nye muligheder. Nu skal vi finde den helt rigtige direktør, der kan stå i spidsen for den rejse KreaKom skal på de næste ti år, og vores aftale med Tine giver os heldigvis god tid til den proces samt mulighed for at sikre en grundig overdragelse," siger Kim Boisen.
 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Tine Aurvig-Huggenberger

Fhv. direktør, Kreativitet og Kommunikation, fhv. næstformand, LO (FH)
Master of Public Administration, CBS 2010, tillidsmandsuddannet

Kim Boisen

Bestyrelsesformand, Kreativitet & Kommunikation, direktør, Robert/Boisen & Like-minded, bestyrelsesmedlem, Dansk Erhverv

0:000:00