Om  
Jacob Christensen Flarup

Vækstfonden finder ny direktør i Jyske Bank

Jacob Christensen Flarup bliver Vækstfondens nye direktør i Midt- og Nordjylland. Han kommer senest fra en stilling som markedsdirektør i Jyske Bank.

Marie Møller Munksgaard

Vækstfonden har valgt Jacob Christensen Flarup som deres nye direktør i Midt- og Nordjylland. Den nye direktør skal være med til at udvikle virksomheder i hele Danmark.

Det skriver Vækstfonden i en pressemeddelelse.

Jacob Christensen Flarup kommer senest fra en stilling som markedsdirektør i Jyske Bank og har en lang erfaring inden for banksektoren. Han har tidligere været afdelingsdirektør i Jyske Bank Viborg og erhvervskundedirektør i Danske Bank i Østjylland.

Jacob Christensen Flarup kommer til at have base i Vækstfondens kontorer i Randers, Aalborg og Aarhus. En af den nye direktørs prioriteter er at få Vækstfondens finansiering ud i hele landet.

”Vækstfonden er sat i verden for at udvælge og udvikle de virksomheder, Danmark ikke må gå glip af.  At være med på den rejse, det var en for stor mulighed til at lade gå forbi. Og så er Vækstfonden hele Danmarks finansieringsfond, og det betyder, at vi skal være med til at skabe arbejdspladser og vækst i hele landet – og ikke kun tænke på direkte afkast,” siger Jacob Christensen Flarup i pressemeddelelsen.

Jacob Christensen Flarup tiltrådte stillingen i maj.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Jacob Christensen Flarup

Direktør, Vækstfonden i Midt- og Nordjylland

0:000:00