Om  
Martin Krasnik

Weekendavisens chefredaktør vinder Publicistprisen

Martin Krasnik "rager intellektuelt op i landskabet", mener juryen, der torsdag 30. maj kårede mediechefen som årets vinder af Publicistprisen.

Juryen fremhæver Martin Krasniks bidrag til den bredere offentligheds forståelse af Israel-Palæstina-konflikten, med udgivelsen af bogen 'En smal bro over afgrunden' i december sidste år.
Juryen fremhæver Martin Krasniks bidrag til den bredere offentligheds forståelse af Israel-Palæstina-konflikten, med udgivelsen af bogen 'En smal bro over afgrunden' i december sidste år.Foto: Liv Latricia Habel/Ritzau Scanpix
Agnes Ingeborg Weber Cortzen

Weekendavisens chefredaktør, Martin Krasnik, modtager dette års publicistpris. 

Det oplyser Den Danske Publicistklub i en pressemeddelelse.

Den Danske Publicistklub, der er et netværk for journalister og mediefolk, tildeler hvert år Publicistprisen til et "publicistisk forbillede".

“Martin Krasnik er publicist fra inderst til yderst. På samme tid både moderne og gammeldags i sin form og stil. Intellektuelt rager han også op i landskabet, og han har i flere årtier været en udfordrende stemme lige meget om det er i det skarpe interview på tv, som skrivende journalist eller som chefredaktør på Weekendavisen," skriver juryen som begrundelse for valget af Martin Krasnik.

Martin Krasnik har siden 2017 været chefredaktør for Weekendavisen.

Han har tidligere været vært på DR-programmet Deadline, og udgav i december sidste år bogen 'En smal bro over afgrunden', der omhandler Israel-Palæstina-konflikten og terrorangrebet mod Israel 7. oktober 2023.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Martin Krasnik

Ansv. chefredaktør, Weekendavisen
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 1998)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024