Opsamling: Politiske krav skal sætte gang i den grønne omstilling i byggeriet

OPSAMLING: I en måned har en række aktører fra bygge- og boligbranchen debatteret, hvordan byggeriet kommer med på den grønne omstilling. Altinget By og Bolig giver dig her en opsamling på debatten.

Krav til byggematerialer, indlejret kulstof og arbejdsmaskiner er blandt de ønsker, en række aktører har til den grønne omstilling i byggeriet.
Krav til byggematerialer, indlejret kulstof og arbejdsmaskiner er blandt de ønsker, en række aktører har til den grønne omstilling i byggeriet.Foto: Celina Dahl/Ritzau Scanpix

Hvad kan bygge- og boligbranchen selv gøre for at nedbringe sit klimaaftryk? Hvad skal Folketinget gøre for branchen? Hvordan kommer bygge- og boligbranchen med på den grønne omstilling?

Det er nogle af de spørgsmål, en række aktører fra både bygge- og boligbranchen har diskuteret den seneste måned på Altinget By og Bolig.

En lang række debattører har efterspurgt politiske krav til sektoren fra politisk side. Det gælder både krav til byggeriets byggematerialer, krav til klimavenlige arbejdsmaskiner og bygningers indlejrede kulstof.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybde med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00