Ellen Trane Nørby
 svarer 
Pernille Rosenkrantz-Theil

Ellen Trane Nørby (V) spørger børne- og undervisningsministeren, Pernille Rosenkrantz-Theil, hvorfor ændringsforslag nr. 3 vedrørende den såkaldte "tekniske korrektion" i lovforslagets § 12, stk. 3, som ifølge ministerens bemærkninger "alene vil omfatte justeringer, som er nødvendige som følge af den politiske aftale af 4. november 2019"

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 100, Spørgsmål 2
Vil ministeren oplyse, hvorfor ændringsforslag nr. 3 vedrørende den såkaldte "tekniske korrektion" i lovforslagets § 12, stk. 3, som ifølge ministerens bemærkninger "alene vil omfatte justeringer, som er nødvendige som følge af den politiske aftale af 4. november 2019", og som ministeren har oversendt til Folketinget den 6. marts efter fristen for den politiske drøftelse og betænkningsafgivelse til L 100, først kommer efter betænkningsafgivelse, og hvad det er, der har gjort, at ministeren har opdaget problemet?

Svar fra onsdag den 11. marts 2020
Der henvises til svaret på spørgsmål 1 til L 100.

Fejlen i lovforslagets § 1, nr. 11, blev konstateret ved ny gennemlæsning af lovforslaget i ministeriet.

Dette skete lige op til udvalgets politiske drøftelse og den efterfølgende betænkningsafgivning. Af den grund var det ikke tidsmæssigt muligt at nå at fremsætte ændringsforslag nr. 3, forinden betænkningen blev afgivet. Dette er grunden til, at ændringsforslaget er fremsat uden for betænkningen.
0:000:00