Louise Schack Elholm
 svarer 
Morten Bødskov

Louise Schack Elholm (V) spørger skatteministeren, Morten Bødskov, hvor mange af de hjemmesider som Spillemyndigheden har lukket ned, som kan tilgås via Steam

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 106, Spørgsmål 22
Vil ministeren redegøre for, hvor mange af de hjemmesider som Spillemyndigheden har lukket ned, som kan tilgås via Steam? Der henvises til Spillemyndighedens nyhed ”Spillemyndigheden blokerer 25 ulovlige spilhjemmesider” offentliggjort den 3. april 2019.

Svar fra torsdag den 17. december 2020
Jeg har modtaget følgende bidrag til besvarelsen fra Spillemyndigheden, som jeg kan henholde mig til:

”Steam er en brugerplatform, hvorpå man kan købe og spille computerspil. Derudover er der bl.a. et chatforum og en markedsplads, hvor man kan købe og sælge sine skins.

Spillemyndigheden kan oplyse, at skinbetting hjemmesiderne har brug for opkoblingen til Steam, da denne bruges til at overføre skins til skinbetting hjemmesiden. Skinbetting er dog i strid med Steams generelle betingelser. Det er opkoblingen til Steam, der for de fleste skinbetting hjemmesider udgør det danske element på hjemmesiden, og som derfor muliggør blokering. Når en blokering er effektiv, kan skinbetting hjemmesiden ikke tilgås via Steam.”
0:000:00