Marlene Ambo-Rasmussen
 svarer 
Astrid Krag

Marlene Ambo-Rasmussen (V) spørger social- og indenrigsministeren, Astrid Krag, om ministeren vil indhente særskilt høringssvar fra de frie og private grundskoler i forhold til Enhedslistens ændringsforslag

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 16, Spørgsmål 22
Vil ministeren indhente særskilt høringssvar fra de frie og private grundskoler i forhold til Enhedslistens ændringsforslag?

Svar fra fredag den 18. december 2020
”Vil ministeren indhente særskilt høringssvar fra de frie og private grundskoler i forhold til Enhedslistens ændringsforslag?” Svar:

Da frie skoler og private grundskoler henhører under børne- og undervisningsministerens ressort har jeg indhentet bidrag til besvarelsen herfra. Børne- og undervisningsministeren oplyser følgende:

”Der er ikke praksis for at foretage høringer i forbindelse med ændringsforslag. Da 2. og 3. behandlingerne er berammet allerede den 21. og 22. december 2020 for at sikre ikrafttrædelse den 1. januar 2021 vurderes det derudover ikke praktisk muligt”
0:000:00