17. låge i Altingets fotojulekalender: Når et professionelt møde bliver til en hyggelig stund

Se hvilken lille historie, der gemmer sig bag dagens låge i årets foto-julekalender.

Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Arthur Cammelbeeck

Når man fotograferer personer, skal mange forskellige ting falde på plads på kort tid. Man skal kunne se og komponere, have styr på det tekniske, afgøre hvor der er godt lys og holde styr på en visuel fortælling. Men først og fremmest handler det om at møde et menneske. 

{{factbox:L:94565}}

Ofte er der en distance. Enten på grund af formen på mødet –som for eksempel ved pressemøder – eller fordi dem, man møder, har meget kort tid. Og ofte fortæller personen foran kameraet mig, at man hader at blive fotograferet, hvilket er vi så sammen arbejder med at komme udover. 

Da jeg møder Thomas Senderovitz hjemme hos ham selv, er denne barriere meget hurtigt overstået.

Han har haft mange møder med journalister og fotografer de foregående dage i forbindelse med udgivelsen af bogen “Kapløbet om vaccinen”, og han virker afslappet og rutineret. Vi kommer til at snakke om den kunst, han har, og derfra løber snakken og tiden. Et professionelt møde bliver til en hyggelig stund.

 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Thomas Senderovitz

Fhv. direktør, Lægemiddelstyrelsen, medlem, Dataetisk Råd. Chair, Heads of Medicinens Agencies. Medlem Bestyrelsen af EMA (European Medicines Agency)
cand.med. (Københavns Uni. 1992)

0:000:00