18. låge i Altingets fotojulekalender: På besøg i demokratigaragen

Se hvilken lille historie, der gemmer sig bag dagens låge i årets foto-julekalender.

Foto: Arthur Cammelbeeck/Altinget
Arthur Cammelbeeck

Demokrati forbindes ofte med folketingsvalg og det nyligt overståede kommunalvalg. Og på Altinget beskæftiger vi os meget med de folkevalgte og aktørerne. Men særligt på Altinget Civilsamfund skriver vi også om mange andre dele af demokratiet.

Altingets foto-julekalender 2021

Fotojournalist Arthur Cammelbeeck fortæller med 24 små historier om året, der er gået. Vi kommer forbi fornemme besøg fra udlandet, unge politiske talenter, efterårets valg og selvfølgelig et år, som har været præget af corona.

Hver dag gemmer på et billede og en historie, og der åbnes en ny låge hver dag på Altinget.dk.

I sommeren 2021 lavede journalist Nickolaj Storgaard Oksen en reportage om nærdemokrati, hvor demokrati bliver allemandseje. Her er et gammelt autoværksted på Nørrebro blevet ombygget til et nyt demokratihus, der passende har fået navnet "Demokrati Garage".

De to ildsjæle bag stedet har transformeret det til en fin oase med mange muligheder. Vi besøger dem først midt på dagen, hvor der er normal aktivitet med de selvstændige, der har lejet sig ind. Om aftenen besøger vi garagen igen, da der afholdes et åbent arrangement i kombination med grill. Her er der fuldt hus, og en anden side af stedets potentiale kommer frem.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00