Altinget special: Amnesty-generalen mener, at der er brug for at genfortælle menneskerettighederne

PODCAST: Kampen for menneskerettighederne har altid været personlig for Trine Christensen. Nu advarer Amnestys generalsekretær de danske politikere om, at de er på en farlig kurs. Redaktør for Altinget: civilsamfund, Carsten Terp Beck-Nilsson, læser her sin artikel op.

I denne uges lydartikler fra Altinget kan du høre historien om Trine Christensen, der er generalsekretær i Amnesty.

Trine Christensen har tilbragt hele sit arbejdsliv i Amnesty. Som frivillig, researcher, policychef, vicegeneralsekretær og nu altså som general for de danske menneskerettighedsforkæmpere.

Hør her Altinget: civilsamfunds redaktør, Carsten Terp Beck-Nilsson, læse sit portræt af generalsekretæren op. 

Abonner på podcasten via iTunes her eller Soundcloud her.

Forrige artikel Parlamentet#10: Balkan-drømme, polsk naziskandale og krav fra S om en ny traktat Parlamentet#10: Balkan-drømme, polsk naziskandale og krav fra S om en ny traktat Næste artikel Danske Statsministre #5: Havde Estrups efterfølger evnerne til at navigere i en glohed Rigsdag? Danske Statsministre #5: Havde Estrups efterfølger evnerne til at navigere i en glohed Rigsdag?
Hvem skal være Sundhedsministeriets nye departementschef?

Hvem skal være Sundhedsministeriets nye departementschef?

ANALYSE: Der er fuld gang i spekulationerne om, hvem der skal erstatte Sundheds- og Ældreministeriets departementschef, Per Okkels. Region Hovedstadens øverste embedsmand er favorit. Aktørerne frygter en karriererytter, der mentalt stadig sidder i Stats- eller Finansministeriet.