Folkemøde-podcast #2: Dagens anbefalinger og EU’s klemte plads imellem Putin og Trump

PODCAST: EU er endt i en ubehagelig position imellem Rusland og USA. Det problem sætter vi fokus på i dagens folkemøde-podcast, hvor vi ligeledes har fundet fredagens mest interessante begivenheder frem fra Folkemødet.

Abonner på podcasten via iTunes her og Soundcloud her, få RSS-feed her

Er EU afhængig af USA for at være stærk på globalt plan? Og hvad gør EU så, når USA’s præsident, Donald Trump, slår skår i den vestlige alliance?

Det handler dagens interview om i Altingets folkemøde-podcast, hvor europapolitisk analytiker deler ud af sin viden.

Samtidig vil Altingets chefredaktør, Jakob Nielsen, give et overblik over de vigtigste politiske nyheder, ligesom Altinget redaktionschef, Cecilie Gormsen, guider dig til de skæveste og mest interessante debatter på fredagens Folkemøde.

Din vært er Henrik Axel Buchter, og du kan få den nyeste udgave af vores udsendelse direkte i din podcast-app hver dag, hvis du følger Altinget: special.

Abonner på podcasten via iTunes her og Soundcloud her, få RSS-feed her

Forrige artikel Folkemøde-podcast #1: Dagens anbefalinger og hvem er Folkemødet til for? Folkemøde-podcast #1: Dagens anbefalinger og hvem er Folkemødet til for? Næste artikel Folkemøde-podcast #3: Dagens anbefalinger og et sæt energiforhandlinger fuld af knaster Folkemøde-podcast #3: Dagens anbefalinger og et sæt energiforhandlinger fuld af knaster