Fotoreportage: Embedsværket i OK18-demonstration blandt røde faner

OK18: Fredag morgen kl. 8:15 var en samling embedsmænd og fagforeningsaktive fra blandt andet Dommerfuldmægtigforeningen og Dansk Magisterforening samlet foran Finansministeriets trappe til OK18-demonstration. Altinget var på pletten, og du kan se billederne her.

Dansk Magisterforenings formand Camilla Gregersen tiltalte de fremmødte blandt røde faner og bannere fra Bibliotekarforbundet, PROSA, DJØF, Dommerfuldmægtigforeningen og 3F. Improviseret holdt både formanden for Bibliotekarforbundet, Tine Segel, og Dommerfuldmægtigforeningen, Nina Palesa Bonde, taler.

Den pæne pige, som Nina Palesa Bonde beskriver sig selv som, har fået nok og opildnede energisk forsamlingen til at råbe Sophie Løhde op.

Formand for Dansk Magisterforening, Camilla Gregersen, med megafonen.

Også Tine Segel, formand for Bibliotekarforbundet, var mødt op til dagens demonstration og holdt tale til forsamlingen.

Camilla Gregersen ved megafonen.

Cirka 80 personer var mødt op til OK18-demonstrationen foran Finansministeriet kl. 08:15 fredag morgen.

,

Forrige artikel Regeringen og Dansk Folkeparti vil afskaffe medielicensen Regeringen og Dansk Folkeparti vil afskaffe medielicensen Næste artikel Rørbye Rønn: Man skal ikke true med at gå, man skal true med at blive – og jeg har en opgave her og nu Rørbye Rønn: Man skal ikke true med at gå, man skal true med at blive – og jeg har en opgave her og nu
Trods nej fra EU: Kofod klør på med flygtningemodtagecentre

Trods nej fra EU: Kofod klør på med flygtningemodtagecentre

ASYL: Hvis EU ikke vil være med, gør Danmark det alene, lyder det fra udenrigsministeren, efter at EU’s migrationskommissær blankt har afvist at tage regeringens idé om flygtningemodtagecentre uden for EU med i det udspil til en ny europæisk asylpolitik, der kommer i denne uge.