Løkke på Folkemødet: Jeg er fuld af fremtidstro

FOLKEMØDE: Lars Løkke Rasmussen (V) dragede paralleller til Anker Jørgensens tid og understregede, at fælles for alle statsministre er, at de gør alt for at forbedre fremtiden. Løkke lagde i den forbindelse vægt på regeringens tiltag over for unge.

Lars Løkke Rasmussen (V) rundede fredagens partiledertaler på Folkemødet af.

Den anledning benyttede statsministeren til at understrege, at noget af det vigtigste for ham er at sikre fremtiden for de unge. I den forbindelse gjorde statsministeren opmærksom på, at regeringen i den seneste tid har lagt forslag frem, der "tegner en strategi for unge på kanten af fællesskabet."

Her fremhævede han blandt andet den trepartsaftale, der skal sikre flere praktikpladser til unge og en pulje på 500 millioner kroner til styrkelse af folkeskolen, som – tilsammen med en række andre tiltag – skal sikre, at fremtiden bliver bedre for nutidens unge end for fortidens.

"Jeg ser optimistisk på fremtiden. Jeg er fuld af fremtidstro," lød det blandt andet fra statsministeren, der understregede, at det ikke i sig selv er vigtigt at landet bliver rigere, hvis ikke pengene bliver brugt på at forbedre tilværelsen.

Lars Løkke Rasmussen henviste ligeledes til det møde, han for nyligt havde med de fire øvrige nulevende statsministre på Marienborg.

I den forbindelse ærgrede statsministeren sig over, at mødet ikke var faldet lidt tidligere, så Anker Jørgensen, der døde tidligere på året, også kunne have været med, og han understregede, at fælles for alle statsministre er, at de gør det bedste for at sikre fremtiden.

Se hele statsministerens tale ovenfor.

Forrige artikel Første kommune: Syddjurs forbyder al rygning for elever – også uden for skolen Første kommune: Syddjurs forbyder al rygning for elever – også uden for skolen Næste artikel Hørt på Folkemødet: Dag 2 Hørt på Folkemødet: Dag 2