Lydartikel: Globalisering, demokrati eller national suverænitet? Vi kan kun vælge to ud af tre

PODCAST: Mens nationalstaten må styrkes i resten af verden, betyder den økonomiske globalisering for de europæiske lande, at vi må ned ad den føderale vej. Det mener Harvard-professoren i økonomi Dani Rodrik, som Altinget: magasin har talt med. Lyt til artiklen her.

I denne uges lydartikler kan du høre redaktør for Altinget: magasin, Esben Schjørring, læse sit interview med Harvard-professoren Dani Rodrik op.

Der er tre potentielle retninger, som europæiske nationer kan gå. Valget står mellem to ud af tre mulige: Globalisering, demokrati eller national suverænitet. Men vi kan kun vælge to. Hvad er vigtigst?

Lyt til artiklen herunder.

Abonner på podcasten Altinget: special via iTunes her eller Soundcloud her.

 

Forrige artikel Parlamentet#11: Happy Valentine! Ambassadørens briefing, britisk vasalstat-angst og startskud til ny kamp om topposter Parlamentet#11: Happy Valentine! Ambassadørens briefing, britisk vasalstat-angst og startskud til ny kamp om topposter Næste artikel Parlamentet #12: Hvad skal der ske, når UK er ude af EU? Parlamentet #12: Hvad skal der ske, når UK er ude af EU?
Et halvt år efter finansloven fremlægger regeringen klimaberegningerne

Et halvt år efter finansloven fremlægger regeringen klimaberegningerne

SAMRÅD: Regeringen løfter nu sløret for beregningerne bag finanslovens klimaeffekt. Det sker et halvt år efter, at aftalen blev indgået med politisk pres på for at få konkrete tal på bordet. Regeringen anerkender, at svaret har været usædvanligt længe undervejs.