Lydartikel: Globalisering, demokrati eller national suverænitet? Vi kan kun vælge to ud af tre

PODCAST: Mens nationalstaten må styrkes i resten af verden, betyder den økonomiske globalisering for de europæiske lande, at vi må ned ad den føderale vej. Det mener Harvard-professoren i økonomi Dani Rodrik, som Altinget: magasin har talt med. Lyt til artiklen her.

I denne uges lydartikler kan du høre redaktør for Altinget: magasin, Esben Schjørring, læse sit interview med Harvard-professoren Dani Rodrik op.

Der er tre potentielle retninger, som europæiske nationer kan gå. Valget står mellem to ud af tre mulige: Globalisering, demokrati eller national suverænitet. Men vi kan kun vælge to. Hvad er vigtigst?

Lyt til artiklen herunder.

Abonner på podcasten Altinget: special via iTunes her eller Soundcloud her.

 

Forrige artikel Parlamentet#11: Happy Valentine! Ambassadørens briefing, britisk vasalstat-angst og startskud til ny kamp om topposter Parlamentet#11: Happy Valentine! Ambassadørens briefing, britisk vasalstat-angst og startskud til ny kamp om topposter Næste artikel Parlamentet #12: Hvad skal der ske, når UK er ude af EU? Parlamentet #12: Hvad skal der ske, når UK er ude af EU?
Thulesen Dahl: Vi skal have gang i hjemsendelserne

Thulesen Dahl: Vi skal have gang i hjemsendelserne

ÅRSMØDE: Hårdere straffe og en ydelse på dagpengeniveau for at passe egne børn i hjemmet er blandt Dansk Folkepartis formands forslag i sin årsmødetale. Her opridser Kristian Thulesen Dahl otte punkter, som partiets politik skal dreje sig om i de kommende år.