Sundhedsministerens departementschef i corona-karantæne

SMITTE: Rådgiver for sundhedsministeren og øverste chef for Sundhedsministeriet, departementschef Per Okkels er gået i karantæne. 

Departementschef i Sundhedsministeriet Per Okkels må lige nu rådgive sundhedsministeren og styre Sundheds- og Ældreministeriet på afstand.

Den 66-årige topembedsmand er nemlig i karantæne, fordi hans kone, sygehusdirektør Anne Jastrup, er en af de hele tre covid-19-ramte sygehusdirektører fra Bispebjerg og Frederiksberg Hospital.

Dermed kunne han potentielt set blive smittet og smitte sundhedsminister Magnus Heunicke og centrale statslige nøglepersoner på sundhedsområdet.

Per Okkels oplyser til Altinget, at han klarer sine opgaver via telefon og video og regner med at være tilbage fysisk i Sundheds- og Ældreministeriet om en uge.

 

Forrige artikel Dagens coronaoverblik: Venstre vil have ny hjælpepakke Dagens coronaoverblik: Venstre vil have ny hjælpepakke Næste artikel Politikere undrer sig over hul i pandemiberedskab: Jeg er dybt overrasket Politikere undrer sig over hul i pandemiberedskab: Jeg er dybt overrasket
Et halvt år efter finansloven fremlægger regeringen klimaberegningerne

Et halvt år efter finansloven fremlægger regeringen klimaberegningerne

SAMRÅD: Regeringen løfter nu sløret for beregningerne bag finanslovens klimaeffekt. Det sker et halvt år efter, at aftalen blev indgået med politisk pres på for at få konkrete tal på bordet. Regeringen anerkender, at svaret har været usædvanligt længe undervejs.