Debat

Ny debat: De unge griber ordet og ændrer verden

INTRO: Hvad ville du ændre, hvis du havde frie hænder? Det spørgsmål vil en række unge under 20 i de kommende uger svare på i Altinget: civilsamfunds nye videodebat. 

Toke Gade Crone Kristiansen
GDPRDeleted
Vis mere
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Langt de fleste læserbreve, debatindlæg og kronikker har en ting tilfælles - de er skrevet af folk over tyve år. De unge stemmer forsvinder ofte i den pulserende offentlige debat, og det har Altinget: civilsamfund tænkt sig at lave om på. I de kommende uger vil der på portalen være en ungdomsdebat, hvor det eneste krav er, at man skal være under tyve år for at deltage.

Vi har givet en række unge mennesker to spørgsmål: Hvis du kunne ændre lige det, du ville, hvad ville du så ændre? Og hvordan vil du gøre det? De unge har fået frie hænder til at skyde på hvad som helst, ændre alt fra folkeskolereform til demokrati.

Debatindlæggene vil være videoindlæg, hvor de unge i løbet af to minutter vil give deres input og forhåbentlig være med til at belyse problemstillinger, som normalt ikke kommer til overfladen i den offentlige debat.

Altinget: civilsamfund opfordrer alle unge under tyve år til at deltage i debatten, og det er ganske nemt. Tag din smartphone, optag dit budskab (max to minutter), og send det til [email protected]. Hvis der er nogen spørgsmål, så kan førnævnte mail kontaktes. 

Er du under 20 år, og ønsker du at være med i debatten? Lav en video på max 2 minutter, hvor du fortæller, hvad du vil ændre, og hvordan du vil gøre det. Send det til [email protected]

Altinget: civilsamfund

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00