Debat

TV-debat: Hvis vi handler sammen, kan vi sikre en retfærdig verden

TVDEBAT: Skal vi have en retfærdig verden, kræver det, at vi allesammen tager et aktivt valg om at gøre en forskel for de mennesker, der har mest brug for det. Vi skal omsætte snak til handling, og det skal vi hellere gøre i dag end i morgen, siger Daniel Falk i dagens indlæg.

Mikkel Bødker Olesen
GDPRDeleted
Vis mere
Dette indlæg er alene udtryk for skribentens egen holdning. Alle indlæg hos Altinget skal overholde de presseetiske regler.

Dagens debattør i Altinget: civilsamfunds nye ungdomsdebat er Daniel Falk.

Daniel Falk er 19 år gammel og arbejder til dagligt som facer for Folkekirkens Nødhjælp. I sit debatindlæg slår Daniel Falk på tromme for, at folks ønske om en retfærdighed skal føre til handling og ikke bare snak. 

"Denne video henvender sig til alle danskere, der vil være med til at gøre en forskel – det tror jeg i bund og grund, vi alle sammen har. Det kræver nogle gange bare en lille påmindelse, hvilket denne video forhåbentlig kan være med til at give," siger Daniel Falk. 

Daniel færdiggjorde i sommer sin gymnasieuddannelse og stoppede som formand for elevrådet. Nu bruger han sin tid som frivillig hos Ungdommens Røde Kors, hvor han tidligere har været formand på Nordfyn. Hvad fremtiden rummer, ved han ikke. Det vigtigste er bare, at det kommer til at gøre en forskel.

Fakta
Er du under 20 år, og ønsker du at være med i debatten? Lav en video på maks. 2 minutter, hvor du fortæller, hvad du vil ændre, og hvordan du vil gøre det. Send det til [email protected]

Kilde: Altinget: civilsamfund

"Jeg håber også, at jeg vil få mulighed for at få et arbejde, hvor jeg kan være med til at gøre en forskel for nogle mennesker, der har brug for det, når jeg engang er færdiguddannet," siger Daniel. 

Har du lyst til at deltage i debatten, så hold dig ikke tilbage. Vi stiller kun to krav: Du skal være under 20, og du skal selv filme dit indlæg. Videoen må vare maksimalt to minutter og skal sendes til [email protected].

Dokumentation

Altinget: civilsamfund danner i den kommende tid rammen om en videodebat, hvor unge fortæller, hvad de gerne vil ændre ved samfundet. Debatindlæggene er korte videoklip, hvor de unge fortæller, hvad og hvordan de vil ændre samfundet.


Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


0:000:00