Videodebat: Bekæmp lavt selvværd og dårlig trivsel med et stærkt fællesskab

DE UHØRTE: 15-årige Ida har ikke selv mulighed for at stemme til folketingsvalget, men hun håber, at de, der gør, vil have unge menneskers trivsel in mente. Lad dig inspirere af hendes video i fjerde indlæg af "De Uhørte".

15-årige Ida fra de grønne pigespejdere har noget på hjerte om det kommende folketingsvalg, selvom hun ikke kan stemme. 

Som medlem af de grønne pigespejdere er Ida en del af et stærkt fællesskab. Et fællesskab, som hun gerne så spredte sig til hele samfundet efter folketingsvalget.

"I min gruppe har vi et virkelig stærkt fællesskab, og det her fællesskab giver unge piger og kvinder mulighed for at udfolde sig selv og finde deres egen vej. Jeg håber virkelig, at vi efter det her valg kan se det fællesskab mange andre steder i samfundet," siger Ida.

På trods af, at Ida ikke selv kan stemme til folketingsvalget, ønsker hun med sin video at give inspiration til, hvor andre vælgere skal sætte deres kryds. 

Selvom Ida oplever et stærkt fællesskab blandt de unge piger i de grønne pigespejdere, ser hun også flere unge med lavt selvværd og dårlig trivsel. Og netop unges trivsel håber Ida, at flere vælgere vil tænke over, når de 5. juni træder ind i stemmeboksen. 

"Jeg kan mærke på mine veninder og generelt andre unge, at der er en tendens til at have meget lavt selvværd, og jeg håber virkelig, at når I sætter jeres kryds, at I tager højde for trivslen blandt ungdommen og det her stærke fællesskab."

"Godt valg!"

Har du lyst til at deltage i debatten, så hold dig ikke tilbage. Du skal blot optage en video af et par minutters varighed på din telefon, hvor du fortæller politikerne, hvad de burde fokusere på at få løst og hvorfor. Hvis du selv har et bud på en løsning, må det også gerne indgå. Videoen kan du lave selv eller få en anden til at styre telefonen. Videoen skal optages med telefonen vendt vandret og sendes til dahlberg@altinget.dk.

Vi kan ikke garantere, at alle videoer bliver inkluderet i debatten.

Forrige artikel Ungdomsøen ansætter direktør Ungdomsøen ansætter direktør Næste artikel Ny ordning skal give gymnasieelever plads til frivilligt arbejde i skoletiden Ny ordning skal give gymnasieelever plads til frivilligt arbejde i skoletiden