Videodebat: Reality-tv er ikke undervisning

DE UHØRTE: Hvis det står til produktionsskoleeleverne Fie, Marcus og Sofie skal undervisningen i folkeskolen ikke være præget af reality-tv og manglende engagement. Hør deres video i dagens udgave af De Uhørte.

Benedicte Gjerding Dahlberg

Vi har flere elever, der har været udsat for, at deres lærere simpelthen har sat et reality-program på i undervisningen, og så er de gået ned på deres kontor for at drikke en kop kaffe eller to og har overladt eleverne til dem selv.

Fie, Marcus og Sofie

I dette afsnit skal vi høre fra hele tre uhørte stemmer, nemlig produktionsskoleeleverne Fie, Marcus og Sofie. 

Fie, Marcus og Sofie har et ønske om bedre kvalitet i undervisning i folkeskolen.

Det skyldes, at de tre elever har hørt flere fortælle om oplevelser, hvor læreren har fralagt sig sit ansvar for undervisningen.

Dokumentation

MØD DE UHØRTE

Der er stemmer, som aldrig får en plads i den politiske debat. Det betyder, at væsentlige perspektiver er fraværende i udviklingen af vores samfund. Under valget vil Altinget: civilsamfund give plads til nogle af disse stemmer. Det gør vi i denne videodebat, som vi kalder "De Uhørte". 

Har du lyst til at deltage i debatten, så hold dig ikke tilbage. Du skal blot optage en video af et par minutters varighed på din telefon, hvor du fortæller politikerne, hvad de burde fokusere på at få løst og hvorfor. Hvis du selv har et bud på en løsning, må det også gerne indgå. Videoen kan du lave selv, eller du kan få en anden til at styre telefonen. Videoen skal optages med telefonen vendt vandret og sendes til [email protected].


Altinget logoCivilsamfund
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget civilsamfund kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00