Videodebat: Hvem er de svages og udsattes minister?

DE UHØRTE: Mette Frederiksen (S) har udnævnt sig selv til børnenes statsminister. Men ifølge pensionisten Ivan burde S-fomanden i stedet kalde sig statsminister for de svage og udsatte. Se hans video i tredje indlæg af videodebatten "De Uhørte".

Den næste uhørte stemme i rækken kommer fra Ivan. Han er pensionist og har hele sit liv boet på Vesterbro. De seneste seks år er Ivan kommet på værestedet Gang i gaden på Istedgade. 

Med sin video ønsker Ivan særligt at stille et spørgsmål til partiformand Mette Frederiksen (S), der flere gange har udtalt, at hun ønsker at være børnenes statsminister. 

"Nu vil jeg godt spørge Mette Frederiksen om, hvorfor hun har rejst sig op og sagt, at hun gerne vil være børnenes minister. Det havde jo været mere nødvendigt, at hun havde rejst sig op og sagt, at hun var de svage og udsattes minister," siger Ivan. 

Ivan mener, at Mette Frederiksen udtalelse skyldes den igangværende valgkamp, da et fokus på de svage og udsatte ikke trækker mange stemmer hjem til partiformanden. 

"Men det gør hun jo nok ikke, fordi det er der ingen stemmer i, og så pynter det ikke i gadebilledet. Der er flere stemmer i børnefamilier eller kvinder med børn."

"Det var såmænd bare det, jeg ville sige."

Har du lyst til at deltage i debatten, så hold dig ikke tilbage. Du skal blot optage en video af et par minutters varighed på din telefon, hvor du fortæller politikerne, hvad de burde fokusere på at få løst og hvorfor. Hvis du selv har et bud på en løsning, må det også gerne indgå. Videoen kan du lave selv eller få en anden til at styre telefonen. Videoen skal optages med telefonen vendt vandret og sendes til dahlberg@altinget.dk.

Vi kan ikke garantere, at alle videoer bliver inkluderet i debatten.

Forrige artikel Hvorfor fik Mads Lebech kun fire måneder hos Tryghedsgruppen og andre spørgsmål af civil karakter Hvorfor fik Mads Lebech kun fire måneder hos Tryghedsgruppen og andre spørgsmål af civil karakter Næste artikel Nye tanker: Demokraticenter skal styrke kampen mod de mørke kræfter Nye tanker: Demokraticenter skal styrke kampen mod de mørke kræfter