Lars Boje Mathiesen
 svarer 
Simon Kollerup

Lars Boje Mathiesen (NB) spørger erhvervsministeren, Simon Kollerup, hvorfor lovforslaget ikke kan gennemføres uden ekstra udgifter for erhvervslivet, og om ministeriet ved udarbejdelsen af lovforslaget gjort alt, hvad man kan, for at udgå at påføre erhvervslivet ekstraudgifter

Ministersvar er robotgenereret indhold, der oprettes automatisk på basis af Folketingets database over de spørgsmål, der stilles af Folketingets medlemmer og besvares af regeringens ministre. Overskrifterne er skrevet af Altinget. Altinget tager forbehold for fejl i indholdet.

L 122, Spørgsmål 5
Det fremgår af lovforslagets bemærkninger om økonomiske og administrative konsekvenser for erhvervslivet, at de løbende økonomiske konsekvenser for at vedligeholde systemer for kvalitetskontrol og ledelse vurderes at være under 10 mio. kr. årligt for alle virksomheder omfattet af lovforslaget. Hvorfor kan lovforslaget ikke gennemføres uden ekstra udgifter for erhvervslivet, og har ministeren og ministeriet ved udarbejdelsen af lovforslaget gjort alt, hvad man kan, for at udgå at påføre erhvervslivet ekstraudgifter?

Svar fra mandag den 18. maj 2020
For besvarelse af spørgsmålet skal jeg henvise til svar på udvalgsspørgsmål 4.
0:000:00