Lang vej til borgmesterkæde for DF i Assens

VALG: Dansk Folkepartis Jens Henrik Thulesen Dahl er blandt partiets største håb til en mulig borgmesterpost i Assens. Men stor fremgang til den siddende borgmester spænder ben.

I takt med at stemmerne tælles op står det klart for Dansk Folkeparti, at ambitionerne om at få en borgmesterpost i enten Guldborgsund eller Assens kan blive svære at realisere.

I Guldborgsund går Guldborgsundlisten kraftig frem, mens Dansk Folkeparti og René Christensen ser ud til at måtte nøjes med en begrænset fremgang. Men det endelige resultat er endnu ikke klar.

Det er det til gengæld i Assens, hvor den siddende Venstre-borgmester, Søren Steen Andersen, har fået stor medvind fra vælgerne. For andet valg i træk går Venstre frem med over syv procentpoint, så partiet nu er oppe på 42 procent af de afgivne stemmer.

Til gengæld går Dansk Folkeparti med Jens Henrik Thulesen Dahl i spidsen en smule tilbage og ser dermed ud til at få svært ved at gøre sig gældende i kampen om at blive borgmester.

Forrige artikel Her er de nye borgmestre og regionsrådsformænd Her er de nye borgmestre og regionsrådsformænd Næste artikel Tæt løb på Frederiksberg - Glenthøj klarer skærene Tæt løb på Frederiksberg - Glenthøj klarer skærene