Om  
Rune Langhoff

Særlig rådgiver i Frie Grønne trækker sig efter at have blottet sig på Folkemødet

Rune Langhoff har valgt at trække sig fra sin stilling som særlig rådgiver for Sikandar Siddique, efter at mediet Frihedsbrevet har beskrevet, at han har blottet sine kønsdele for politikere og journalister under Folkemødet. 

Daniel Bue Lauritzen

Sikandar Siddique, der er folketingsmedlem og politisk leder i Frie Grønne, mister sin særlige rådgiver, Rune Langhoff.

Det skriver mediet Frihedsbrevet

Opsigelsen er sket, efter at Frihedsbrevet tirsdag har publiceret en artikel, hvori det beskrives, hvordan Rune Langhoff, der tidligere var pressechef i Alternativet, i løbet af en festlig torsdag aften under Folkemødet i Allinge flere gange viste sine kønsdele frem for journalister og politikere. 

Spindoktoren har ifølge mediet også beskrevet en unavngiven journalist på Christiansborg som en "luder". Optrinnet førte omkring klokken et natten til fredag ifølge mediet til klammeri mellem de to involverede. 

Rune Langhoff har overfor Frihedsbrevet ikke ønsket at stille op til et interview om hændelsesforløbet, men skriver i en SMS:

"Jeg kan ikke se, hvorfor jeg offentligt skal kommentere på, hvad jeg som privatperson foretager mig eller ikke foretager mig i min fritid. Derfor takker jeg nej til interview."

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Rune Langhoff

Fhv. særlig rådgiver for Sikandar Siddique (Frie Grønne), medstifter af Modstandsgruppen Guerilla
journalist (DJH 2009)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024