Om  
Per Dalgaard

73-årig fhv. MF ny DF-spidskandidat på Syddjurs

Dansk Folkeparti har opstillet seks kandidater til kommunalvalget på Syddjurs. Spidskandidaten bliver den tidligere MF'er Per Dalgaard. 

Anders Redder

Seks DF-kandidater skal forsøge at forøge partiets nuværende to mandater i Syddjurs Kommune ved kommunalvalget til november. Det skriver Lokalavisen Grenaa.

Nummer ét på stemmesedlen bliver 73-årige Per Dalgaard, der af to omgange har siddet i Folketinget for Dansk Folkeparti. Han har ligeledes erfaring fra lokalpolitik, hvor han siden 2013 har siddet i kommunalbestyrelsen på Syddjurs.

“Det er nødvendigt at have en rutineret kandidat i spidsen, og da Per både har mange års erfaring i lokalpolitik og ligeledes har siddet i Folketinget, var han det mest oplagte valg, og det bekræftede de fremmødte på opstillingsmødet,” siger DF's lokalformand, Ebba Grethe Møgelvang, til Lokalavisen Grenaa.

De fem resterende kandidater er opstillet i denne rækkefølge: Laila Sortland (også nuværende byrådsmedlem), Ebba Grethe Møgelvang, Pierre Wisborg Bitsch, Michael Mikkelsen og Mogens Stilling Nielsen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Per Dalgaard

Fhv. MF (DF) og byrådsmedlem, Syddjurs
datanom (1983), pladesmed (1964)

0:000:00