Annoncørbetalt indhold

Det er ikke tilfældigt, hvem iværksættere stemmer på

Det er ikke nogen nyhed, at mange danskere stemmer på politikere, der tilgodeser og varetager deres interesser. Det gælder også for iværksættere, som bestemt ikke sætter krydset tilfældigt. Ikke desto mindre placeres det ofte i vidt forskellige ender af det politiske spektrum.

Foto: Unsplash
NEMADVOKAT

Det kan være hård kost at starte en forretning fra bunden, og derfor kan det være nødvendigt at udnytte al den hjælp man kan få. Juridisk rådgivning kan være hjælpsomt, når man skal oprette ApS, så man har overskud til at fokusere på forretningen.

Men det kan også være fordelagtigt at tænke på, hvor man sætter krydset. Det er nemlig meget forskelligt, i hvor høj grad partierne prioriterer iværksætteri. Imidlertid finder man fortalere i begge ender af det politiske spektrum.

Drømmer du om at være iværksætter? Opret et ApS
Hvis du har en drøm om at være iværksætter, kan det være at du skal oprette ApS og søsætte dit foretagende. Det er imidlertid ikke sådan helt lige til. Tværtimod kræver det en del arbejde, og

ikke mindst den rette juridiske viden. Den har man ikke nødvendigvis, med mindre man tilfældigvis har studeret jura eller noget lignende.

Heldigvis findes der fagfolk, der kan hjælpe dig med at oprette ApS. Det kan være en stor hjælp at blive sat i forbindelse med en advokat eller på anden vis få juridisk rådgivning. På den måde kan du få hjælp til alle dine selskabsdokumenter lige fra stiftelsesdokumentet til vedtægter og ejerbog.

Det gør registreringen af anpartsselskabet en del nemmere og giver dig de bedste betingelser for, at processen foregår korrekt og succesfuldt. Så kan du få godkendt selskabskapitalen, og du kan komme i gang med foretagendet.

Vejen til succesfuldt iværksætteri
Vejen til succesfuldt iværksætteri er både politisk og personlig. Det handler blandt andet om at sætte krydset med omhu, så man øger chancerne for, at iværksætteri prioriteres politisk. I denne forbindelse har man forskellige muligheder, der både befinder sig i den røde og den blå lejr.

Eksempelvis er Alternativet store fortalere for iværksætteri, så hvis man foretrækker at stemme rød-grønt og samtidig iværksætteri-venligt, er det altså en mulighed. I den blå ende af spektret finder man et parti som Liberal Alliance, der også har iværksætteri højt på dagsordenen. Venstre og Radikale Venstre kan også være interessante politiske bud for iværksættere.

Men der er også nogle ting, man selv kan gøre for at give forretningen de bedste betingelser. For eksempel er det vigtigt at sørge for, at man har den fornødne tid og energi til at komme godt fra start med projektet.

I denne forbindelse kan det være en stor fordel at få juridisk rådgivning til oprettelse af ApS. Når man sættes i forbindelse med en advokat, der kan tage sig af alt det juridiske, frigiver det nemlig tid og overskud, som man kan bruge i forretningen. Og det kan være helt nødvendigt i starten, hvor der skal sættes hårdt ind for at optimere chancerne for succes.

0:000:00