Annoncørbetalt indhold

Har fedtfrysning med CoolSculpting en effekt?

Du har måske hørt om fedtfrysning før, og hvordan det har haft en effekt på de mennesker, der har prøvet det? Men har fedtfrysning med CoolSculpting rent faktisk en effekt? Og hvordan kan det være, at det virker – hvis det virker?

Foto: N'age
N'age

Hvordan fungerer en fedtfrysning?
Går du og overvejer en fedtfrysning, er det vigtigt, at du vælger et sted, hvor den rette teknologi bliver brugt. Det eneste FDA-godkendte teknologi inden for fedtfrysning er CoolSculpting. Den er det mest sikre, da den er udstyret med det patenterede Freeze Detect, som gør, at din hud hele tiden bliver overvåget under behandlingen, og at du dermed undgår frostskader. Behandlingen foregår ved, at der bliver sat en applikator på det ønskede område, og efterfølgende begynder behandlingen så. En behandling varer mellem 35-75 minutter.

Hvordan virker fedtfrysning med CoolSculpting?
En fedtfrysningen hjælper med at fryse uønskede fedtdepoter væk. Når de uønskede fedtdepoter er væk, så er det permanent. Folk tager oftest fejl og tror, at der sker en øgning i fedtceller, når du tager på. Sandheden er, at du øger ikke antallet af fedtceller, det er vores fedtceller, der vokser og bliver større. Vores fedtceller bliver også mindre, når vi taber os - og du får derfor ikke færre af dem. Det er dog det, en fedtfrysning med CoolSculpting gør. Når fedtceller bliver udsat for nok kulde, så krystalliseres de og ødelægges.

Gør fedtfrysning med CoolSculpting ondt?
En behandling af fedtfrysning med CoolSculpting kan for nogle føles ubehageligt i starten. Når applikatoren sættes på i starten, vil du kunne mærke lidt sugen og rykken i vævet. Kort efter vil du kunne mærke kulde, som først vil føles som lidt prikken, indtil vævet bliver følelsesløst.

Når dit væv efterfølgende er blevet følelsesløst, vil du kunne mærke helt minimalt til behandlingen. Behandlingen varer, alt efter område, omkring 35 til 75 minutter. Efter behandlingen masserer sygeplejersken området, som er blevet behandlet. Dette kan føles lidt ubehageligt, indtil du får varmen tilbage i området. Ugerne efter kan du stadig opleve lidt hævelse, blå mærker og stikken på området, men dette kan blot afhjælpes med f.eks. Ibuprofen.

Hvornår kan jeg se resultatet fra min fedtfrysning?
Det er forskelligt, hvornår du kan se et resultat fra din fedtfrysning. Oftest vil du kunne se et resultat efter blot én behandling. Dog ses det endelige resultat først efter 12 uger ca. Er det et stort område, der skal behandles, skal der sommetider flere behandlinger til, for at du opnår det ønskede resultat.

0:000:00