Ny debat på Altinget - Den rigtige plan for psykiatrien?

DEBAT: Regeringens nye psykiatrihandlingsplan rummer 43 konkrete initiativer - er det de rigtige? Følg debatten de kommende uger på Altinget.

Regeringen har netop offentliggjort sit udspil til en ny psykiatrihandlingsplan, som blev præsenteret af en trio bestående af statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), socialminister Mai Mercado (K) og sundhedsminister Ellen Trane Nørby (V).

Planen rummer 43 konkrete initiativer, som skal være med til at sidestille det psykiatriske område med det somatiske efter mange års efterslæb. Men er det de rigtige steder, handlingsplanen sætter ind? Er der noget, der mangler? Hvad skal der til, for at planens ambitiøse målsætninger kan blive til virkelighed?

Det spørger Altinget: sundhed om i en ny debat. Her vil vi gerne høre fra politikere og aktører med viden om det psykiatriske område.

Debatten kører fra uge 40 til uge 45.

Læs med de kommende uger.

 

Forrige artikel Privat psykiatri: Styrk den nære psykiatri med akutklinikker Privat psykiatri: Styrk den nære psykiatri med akutklinikker Næste artikel Psykiatrifonden om psykiatriudspillet: Fine intentioner, men for få penge Psykiatrifonden om psykiatriudspillet: Fine intentioner, men for få penge