Hvor skal krydset sættes? Se hvem du er mest enig med i kandidattesten

KV17: Er du i tvivl om, hvem du skal stemme på til valget 21. november? Tag Altingets kandidattest, og find den politiker i din kommune eller region, som du er mest enig med.

Er du ikke helt sikker på, hvem du skal stemme på, kan du få hjælp fra Altingets kandidattest, hvor du kan se, hvem du er mest enig med i din kommune og i din region – og hvem du er mest uenig med.

Se, hvem du er mest enig med her.

Cirka 10.000 kandidater stiller op til kommunal- og regionsrådvalget, og Altinget har samlet alle de opstillede kandidater i én stor database. Her kan du finde en komplet stemmeseddel med alle kandidater i hver af de 98 kommuner og fem regioner og se kandidaternes CV, mærkesager og holdninger til en række politiske spørgsmål.

Læs også: Her kan en stemme på Dansk Folkeparti ende hos Radikale

Kandidattesten er lavet i samarbejde med DR, og den har 25 spørgsmål til kommunalvalget og 16 spørgsmål til regionsvalget.

Find kommunal-kandidattesten her og regionsrådstesten her.

Er du kandidat til kommunalvalget og vil udfylde testen, så klik her. Hvis du er kandidat til regionsrådsvalget, så klik her.

Forrige artikel Kommunale kandidater mener, at skoledagen er for lang Kommunale kandidater mener, at skoledagen er for lang Næste artikel Hjemlige plejehjem og klippekort til fællesskab: Her er aftalen for de ældre Hjemlige plejehjem og klippekort til fællesskab: Her er aftalen for de ældre