Hvem skal du stemme på? Prøv kandidattesten

KV17: Er du stadig i tvivl om, hvor krydset skal sættes til kommunal- og regionsrådsvalget 21 november? Prøv kandidattesten og se, hvem du er mest enig med.

Der er under en uge til kommunal- og regionsvalget, men har du stadig ikke fundet ud af, hvor krydsene skal sættes, så er der hjælp at hente.

Du kan nemlig få hjælp fra Altingets kandidattest, hvor du kan se, hvem du er mest enig med i din kommune og i din region – og hvem du er mest uenig med.

Se, hvem du er mest enig med her.

Cirka 10.000 kandidater stiller op til kommunal- og regionsrådvalget, og Altinget har samlet alle de opstillede kandidater i én stor database. Her kan du finde en komplet stemmeseddel med alle kandidater i hver af de 98 kommuner og fem regioner og se kandidaternes CV, mærkesager og holdninger til en række politiske spørgsmål.

Læs også: Her kan en stemme på Dansk Folkeparti ende hos Radikale

Kandidattesten er lavet i samarbejde med DR, og den har 25 spørgsmål til kommunalvalget og 16 spørgsmål til regionsvalget.

Find kommunal-kandidattesten her og regionsrådstesten her.

Er du kandidat til kommunalvalget og vil udfylde testen, så klik her. Hvis du er kandidat til regionsrådsvalget, så klik her.

Forrige artikel Lokalredaktørernes bud: Her bliver den sjællandske valgnat nervepirrende Lokalredaktørernes bud: Her bliver den sjællandske valgnat nervepirrende Næste artikel Ung LA-spidskandidat: Byråd savner friske øjne Ung LA-spidskandidat: Byråd savner friske øjne
De brune gymnasier bliver brunere og brunere

De brune gymnasier bliver brunere og brunere

SKÆVT: Når andelen af elever med anden etnisk baggrund end dansk stiger, falder det samlede elevtal på en række gymnasier. Det kan koste gymnasierne livet, lyder det fra flere gymnasierektorer. S kritiserer LA for manglende handling.