Hvor skal krydset sættes? Prøv kandidattesten

KV17: Er du stadig i tvivl om, hvor krydset skal sættes til kommunal- og regionsrådsvalget 21 november? Prøv kandidattesten og se, hvem du er mest enig med.

Har du stadig ikke fundet ud af, hvem du skal stemme på til kommunal- og regionsrådsvalget? Så er der hjælp at hente.

Du kan nemlig få hjælp fra Altingets kandidattest, hvor du kan se, hvem du er mest enig med i din kommune og i din region – og hvem du er mest uenig med.

Se, hvem du er mest enig med her.

Cirka 10.000 kandidater stiller op til kommunal- og regionsrådvalget, og Altinget har samlet alle de opstillede kandidater i én stor database. Her kan du finde en komplet stemmeseddel med alle kandidater i hver af de 98 kommuner og fem regioner og se kandidaternes CV, mærkesager og holdninger til en række politiske spørgsmål.

Læs også: Her kan en stemme på Dansk Folkeparti ende hos Radikale

Kandidattesten er lavet i samarbejde med DR, og den har 25 spørgsmål til kommunalvalget og 16 spørgsmål til regionsvalget.

Find kommunal-kandidattesten her og regionsrådstesten her.

Er du kandidat til kommunalvalget og vil udfylde testen, så klik her. Hvis du er kandidat til regionsrådsvalget, så klik her.

Forrige artikel Ugen i dansk politik: Kommunalvalg og 17 nye lovforslag Ugen i dansk politik: Kommunalvalg og 17 nye lovforslag Næste artikel Lokalredaktørernes bud: Her bider hovedstadens politikere negle Lokalredaktørernes bud: Her bider hovedstadens politikere negle