Overblik: Her er resultatet af kommunalvalget

KV17: Tirsdag kl. 20 lukkede landets valgsteder til kommunalvalget. Du kan følge optællingen i din kommune her og se det endelige resultat, når det ligger klar.

Valgkampen til kommunalvalget 2017 er forbi, og de sidste stemmer er ved at være afgivet på alle landets 1.387 valgsteder.

De kommende timer vil valgtilforordnede tælle de mange stemmer. Når det samlede resultat og de personlige stemmetal er gjort op i de enkelte kommuner omsættes de forskellige partier og lokallisters stemmeandel til mandater i kommunalbestyrelsen. Herefter er den nye kommunalbestyrelse klar.

PARTIERNES LANDSRESULTAT - TOP FEM I PCT.
(Senest opdateret kl. 01.50)

S 32,4
V 23,2
K 8,8
DF 8,8
EL 5,9
Andel stemmer optalt 98,9

Herunder kan du se resultatet i de enkelte kommuner i takt med, at de bliver opgjort.

Nederst kan du se resultaterne i takt med, at de kommer ind. I første omgang begrænser oplysningerne sig til de enkelte partiers og lokalisters andel af de afgivne stemmer.

Her kan du også få et overblik over stemmeprocenten i din kommune. Landsgennemsnittet blev 70,8 procent. Det er en lavere stemmeprocent end ved kommunalvalget i 2013 på 71,9 procent.

Uddybende oplysninger om resultaterne i de enkelte kommuner kan findes på kmdvalg.dk. Find din kommune herunder.

Æ
Ærø

,

Forrige artikel Overblik: Genlæs slagets gang på valgnatten Overblik: Genlæs slagets gang på valgnatten Næste artikel Her er de nye borgmestre og regionsrådsformænd Her er de nye borgmestre og regionsrådsformænd
Live: Heunicke strammer coronaregler i Hovedstadsområdet

Live: Heunicke strammer coronaregler i Hovedstadsområdet

STORBYSMITTE: Nu intensiveres tiltagene for at bekæmpe coronasmitten i Hovedstadsområdet. Magnus Heunicke (S) vil præsentere de nye restriktioner sammen med en række myndigheder og lokale politikere, herunder Københavns nye Overborgmester, Lars Weiss (S). Se med klokken 16.00.