Kongemagerne spillede kort om regeringsdannelse til erhvervslivets topmøde

”Danmark har mere brug for en danmarksregering end, vi har brug for Danmarksdemokraterne,” lød det fra Lars Løkke Rasmussen i en underholdende debat med Inger Støjberg og Sofie Carsten Nielsen ved DI’s topmøde i Royal Arena.

Jonas Wiinblad Overgaard

Kronprinsesse Mary træder ind i Royal Arena, hvor de over 2.000 fremmødte rejser sig og giver hendes kongelige højhed en klapsalve.

Men kort efter, kommer moderator Karin Cruz Forsstrøm pludselig tilbage på scenen og beder hele salen sætte sig igen "for at snakke med sidemanden."

Du har tillid i nogle dage, så har du så ikke tillid, og så får du tillid igen.

Inger Støjberg
Formand for Danmarksdemokraterne

Lars Løkke Rasmussen, Sofie Carsten Nielsen og Inger Støjberg - der til sammen udgør trioen "kongemagerne" ved DI-topmødet - har paradoksalt nok endnu ikke selv har indfundet sig i arenaen.

De er på vej, lyder det.

De kommer for sent, da partilederne har været til orientering i Statsministeriet om gasudslippet i Østersøen.

Mindre end ti minutter senere er 'kongemagerne' dog at finde på Amager og indtager arenaens scene. 

Her lægger Inger Støjberg hårdt ud ved at tordne imod både Lars Løkke Rasmussen og Sofie Carsten Nielsen for begge at ville pege på Mette Frederiksen.

”Du har tillid i nogle dage, så har du så ikke tillid, og så får du tillid igen,” sådan henvender Inger Støjberg sig til Sofie Carsten Nielsen til stor latter blandt de fremmødte.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024