Om  
Kasper Ejsing Olesen
Hans Luunbjerg

Socialdemokratiet klar til at udfordre V i Kerteminde

Kasper Ejsing Olesen er Socialdemokratiets spidskandidat og førsteudfordrer til borgmesterposten i Kerteminde. Yderligere 11 kandidater er at finde på stemmesedlen til november. 

Anders Redder

Socialdemokratiet i Kerteminde Kommune er så småt ved at være klar til kommunalvalget i november. 

Spidskandidaten bliver ifølge Fyens Stiftstidende Kasper Ejsing Olesen, der også sidder i det nuværende byråd, hvor han er formand for Børn- og Skoleudvalget. 

"Kandidatudvalget er godt tilfreds med stemmeprocenten til urafstemningen. Vi er også godt tilfredse med det hold, som Socialdemokratiet stiller med. Det er bredt repræsenteret i hele kommunen. Alderen ligger fra 20 til 68 år. Der er folk, som har været med i fem perioder, der er et par nuværende udvalgsformænd og en, som lige er blevet meldt ind i partiet. Begge køn er repræsenteret," siger Socialdemokratiets formand i Kerteminde, Ib Knudsen, ifølge Fyens Stiftstidende.

De øvrige S-kandidater i Kerteminde er Jens-Arne Hansen, Pernille Tornøe Ahrentsen Swain, Michael Gammelgaard, Britt Pedersen, Lars Hansborg-Sørensen, Sebastian Nielsen, John Eriksen, Claus Maimann Jensen, Solgerd Ejdesgaard Jensen, Glenn Hansen og Lars Klarskov Andersen.

Socialdemokratiet har syv mandater i det nuværende byråd. Borgmester i Kerteminde er Venstres Hans Luunbjerg.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kasper Ejsing Olesen

Borgmester (S), Kerteminde Kommune
lærer

Hans Luunbjerg

1. viceborgmester (V), Kerteminde Kommune
cand.agro. (Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole 1998)

0:000:00