Opsamling på debat: Kommunerne kan spille en afgørende rolle i byggeriets klimareduktioner

Som landets største bygherre har kommunerne mulighed for at gå helt forrest, når det kommer til byggebranchens klimaaftryk. Men det kræver både fleksibel lovgivning og ambitiøse byråd. Få overblik over den seneste temadebat på Altinget By og Bolig her.

Kommunerne kan ved at prioritere energieffektiviseringer og CO2-venlige materialer ikke kun imødegå klimakrisen, men også skabe et mere bæredygtigt og økonomisk stabilt lokalsamfund, skrev administrerende direktør i Danske Byggecentre, Palle Thomsen, i en netop afsluttet temadebat på Altinget By og Bolig. Få overblik over hele debatten her.
Kommunerne kan ved at prioritere energieffektiviseringer og CO2-venlige materialer ikke kun imødegå klimakrisen, men også skabe et mere bæredygtigt og økonomisk stabilt lokalsamfund, skrev administrerende direktør i Danske Byggecentre, Palle Thomsen, i en netop afsluttet temadebat på Altinget By og Bolig. Få overblik over hele debatten her.Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Andreas Esbjørnsen

Skal kommunerne gøre mere for at nedbringe bygningsmassens klimapåvirkning?

Det spørgsmål stillede vi en række kommunalpolitikere, organisationer og virksomheder, der er kommet med netop deres bud på, hvilken rolle kommunerne bør spille.

Nu er sidste punktum sat i debatten for denne omgang, og det er tid til at danne sig et overblik over, hvad de forskellig stemmer råber på.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00